lia weijts

Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen helpen om het beste uit jezelf te halen, thuis op school en met vrienden. Voor sommige kinderen is gezond eten en voldoende bewegen niet vanzelfsprekend en is buitenspelen lastig, of lukt het niet om tot rust te komen en goed te slapen. Dit kan resulteren in over of ondergewicht.

Gezond groeien
Als KIWA gecertifi ceerde Integrative Health Coach ben ik verbonden aan het programma Gezond Groeien. Ik werk samen met een GLI-team met ouders en kinderen aan een gezonde leefstijl, zodat jouw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten en gezond kan opgroeien binnen het gezin.

Ook als ouder kun je soms wat hulp gebruiken
Denk jij wel eens: Ik wil graag wat gezonder leven, ik wil meer energie of beter slapen? Hoe vind ik tijd voor mijzelf in het drukke bestaan van gezin en werk? Ik wil graag wat slanker maar zonder te diƫten. Als Integrative Health Coach loop ik een kort traject met je mee om jouw doelen te helpen bereiken.

Gezond groeien, coaching voor kinderen tot 18 jaar wordt volledig vergoed met een verwijzing van een arts. Coaching vanaf 18 jaar komt voor eigen rekening.

Comments are closed.