lia weijts

Met of zonder Verwijzing
U kunt met en zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. Komt u zonder verwijzing dan is oefentherapie en kinderoefentherapie ook direct toegankelijkheid. Wij doen dan eerst een korte screening.

Vergoeding
De praktijk heeft in 2022 nog met alle zorgverzekeraars een contract.

Kinderoefentherapie 0-17 jaar.
Kinderoefentherapie wordt 18 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Na 18 behandelingen wordt kinderoefentherapie vanuit het aanvullend pakket vergoed. Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.
Heeft uw kind een chronische indicatie? Dan worden alle behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed.

Oefentherapie vanaf 18 jaar
Oefentherapie wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Kijk voor de precieze aantal vergoede behandelingen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar na.
Heeft u een chronische indicatie ( zie lijst borst)? Dan worden de behandelingen vanaf behandeling 21 vanuit de basiszorgverzekering vergoed.

Bij twijfel neem contact op met uw zorgverzekeraar. U blijft namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten.

Heeft u geen vergoeding( meer) van uw zorgverzekeraar? U kunt bij ons ook uw behandelingen zelf betalen . Vraag naar de mogelijkheden.

Lifestyle coaching
Heeft u een verwijzing van een arts voor Gezond groeien voor uw kind onder de 18 jaar? Dan worden alle gemaakte kosten van de gecombineerde leefstijlinterventie vergoed door de zorgverzekeraar en de jeugdwet.
Voor coaching voor Volwassenen vraag naar de mogelijkheden.