lia weijts

Tools in de toolbox

 

Houding en Beweging: Ik heb 25 jaar ervaring als Oefentherapeut Cesar in het analyseren en verbeteren van houding, bewegingspatronen, kracht en conditie. Deze achtergrond stelt mij in staat om goed naar het stuk bewegen te kijken in coaching.

Motoriek: Al ruim 22 jaar ben ik gespecialiseerd Kinderoefentherapeut in werk met kinderen met motorische problemen. Ik heb veel kinderen geholpen bij  leren fietsen en  zwemmen, goed leren schrijven, een goede balans aanleren, spierkracht en conditie verbeteren . Deze ruime ervaring helpt mij in het coachen met bewegen bij kinderen de obstakels te zien en het vinden van een passende sport voor hen.

Voeding: Ik heb al jaren  een passie voor lekker en gezond eten en vind het heerlijk om deze passie voor gezond lekker en vaak ook eenvoudige recepten te delen.

Massage: Ik geef  zachte massages met de chakra flessen van het Aura soma systeem. Resultaat is dat je je weer rustig, en energiek en opgeladen voelt. Deze kan op vraag toegevoegd worden aan de coaching en kan zowel voor kinderen als bijv de moeder ingezet worden.

Bescherming tegen prikkels Leer  met pommander  een beschermlaagje om je heen te brengen . Met als resultaat dat je een dagelijkse heel effectieve zacht geurende bescherming hebt in de hectiek van alle dag. Je merkt direct je eigen ruimte. Kinderen voelen zich veiliger en hebben minder last van de vele prikkels door de dag heen. Dit gebruik ik regelmatig in coaching bij hooggevoelige kinderen.

Kleurconsult
Je kiest jouw mooiste kleurflessen uit het aura soma kleursysteem.  Je herontdekt jouw talenten en gaven en vind waar jij behoefte in hebt op dit moment. De flessen helpen en ondersteunen jouw proces. Een prima aanvulling op coaching.