lia weijts

Werk met ons

Een happy en gezonde family met je kinderen die  met gezond gewicht opgroeien en zichzelf zijn. Dat is wat je wilt … maar het is  op dit moment niet zo. Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen voldoende en diep slapen , helpt om het beste uit jezelf halen, thuis op school en met vrienden en vriendinnen. Maar voor sommige kinderen is gezond eten, voldoende slapen en bewegen lastig, of zijn er veel emoties of stress om te verteren. Zo kan  onder of overgewicht ontstaan.

Hoe zou het voor jullie  zijn als:

  • Jullie kind weer op gezond gewicht uitgroeit?
  • Hij/zij weer fit en actief is, plezier beleefd met vriendjes .
  • Jullie kind weer trots is op zichzelf en voldoende zelfvertrouwen heeft
  • Jullie kind leert gevoelens te uiten ipv weg te eten
  • Jullie gezin geen conflicten meer heeft bij elke maaltijd
  • Hoe zou het zijn als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jou kind?
  • Hoe zou het zijn als jullie kind weer gezond op kan groeien en jullie weer een happy en gezonde familie zijn.

Het kan allemaal . Maar  vaak worden er excuses en drempels gelegd:
Het is moeilijk om af te vallen of gezond eten is vast niet lekker en heel duur . Nee hoor dat hoeft helemaal niet . Want als je bereid bent iets te veranderen kun je leren wat je moet doen. Als je met mijn hulp je excuses en drempels onschadelijk maakt kun je in no time jouw gezin leiden naar een gezond en happy leven.

Coaching
In de coaching gaan we samen kijken hoe de balans in jullie lifestyle er uitziet, waar jullie graag willen veranderen, wat jullie doelen zijn.
Ik help jullie deze  doelen te bereiken. Met kennis en praktische tips en trics, coaching op jullie kwaliteiten,  mindset ,blinde vlekken, motivatie en doorzettingsvermogen en een liefdevolle schop onder je kont als dat nodig is.
Zo ontdek je wat je kunt veranderen stap voor stap . Dus

Heb je zelf al van alles geprobeerd en heeft het onvoldoende resultaat gegeven?
Wil je het nu écht anders?
En vraag je hulp om het tij te keren? Zodat jouw kind verder gezond  uit kan groeien en jouw gezin weer happy en gezond kan worden?

 

Klik dan hier Ik ga je helpen

 

Ik ben een ICF en  KIWA gecertificeerde coach . Voor kinderen tot 18 jaar is het mogelijk om deze begeleiding vergoed te krijgen. Daarvoor is een verwijzing van de huisarts, jeugdarts of Kinderarts nodig.