lia weijts

Coaching

Je hebt een gezin met opgroeiende kinderen. Daar ben je trots op . Toch maak jij je zorgen over 1 van je kinderen.

Als je kind thuiskomt, ploft hij op de bank met een zak chips en gaat tv kijken of gamen. Natuurlijk, jij speelde ook niet altijd buiten vroeger, maar je was toch echt een stuk meer in beweging dan jouw kind nu. Je maakt je er zorgen om. Want je ziet hem dikker worden, niet meer zomaar een beetje mollig. En je weet: dat is op heel veel manieren slecht voor hem. Maar je kunt hem toch niet dwingen om te bewegen of gezond te eten?

Jij weet dat er iets in jullie levensstijl moet veranderen. Je hebt al pogingen ondernemen maar deze hebben geen blijvend effect gehad. Als jullie zo doorgaan weet je dat de overtollige kilo’s van je kind zullen blijven groeien. Dat heb je al gemerkt in het afgelopen jaar waar je steeds grotere kleding moest kopen en wat doet dat met zijn / haar gezondheid ? Maar ook zie je dat het zelfvertrouwen afneemt , je kind wordt steeds minder gevraagd om mee te spelen. Het plezier in bewegen wordt steeds minder gewoon omdat je kind niet meer mee komt met leeftijdgenootjes en de conditie steeds minder wordt.
Jij hebt nu een keuze, jullie blijven zo doorgaan en je kind wordt steeds dikker en eindigt in een super onzekere eenzame puber met obesitas en gezondheidsproblemen, waar jij je eigenlijk een beetje voor schaamt……. Of is het nu tijd voor blijvende verandering ?

Herken je dit?

Betere Communicatie

"Onze dochter van 7 werd na onze scheiding vorig jaar steeds dikker, en ook vaak hangerig op de bank. Ik was in die tijd vaak druk en had weinig puf tot koken, haar vader wist niet goed wat te koken en wilde het vooral gezellig hebben dus geen strijd om eten, en ook was onze dochter regelmatig bij opa en oma waar ze werd verwend . Lia heeft ons geleerd hoe wij in korte tijd met weinig middelen toch een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten. Daarbij hebben we geleerd om duidelijker te communiceren onderling waardoor duidelijker is wat onze dochter al heeft gegeten. Het resultaat is dat onze dochter nu weer fit is en op gezond gewicht en wij als verzorgers allemaal in meer harmonie communiceren. Super blij mee , wij kunnen weer door."
Moeder Marian

Lia super bedankt voor al je praktische tips

"Onze zoon van 10 kreeg overgewicht en na zelf wat proberen hebben we de hulp van Lia ingeroepen. Door meer te bewegen en andere keuzes te maken in eten en tussendoortjes is hij nu in 6 maanden weer op een gezond gewicht. Hij is veel actiever zit lekkerder in zijn vel en vindt sporten nu leuk. Lia super bedankt voor al je praktische tips."
Moeder Monique

10 kg afgevallen mijn gewicht blijft nu stabiel!

Ik fiets wel 2x per dag 18 km naar school en dacht dat ik daardoor wel alles kon eten. Toch werd ik te zwaar en kreeg een buik. Lia heeft mij goed geholpen. Sporten heeft mij nog sterker gemaakt en Lia heeft mij laten zien dat ik wel 60 suikerklontjes per dag at, in dranken, tussendoortjes en snoepen. Daar schrok ik erg van. Door andere keuzes te maken die eigenlijk ook lekker zijn krijg ik nu nog maar 6 suikerklontjes binnen op een dag. Ik ben 10 kg afgevallen mijn gewicht blijft nu stabiel. Ik voel mij top.
F. Jongen, 15 jaar

Download gratis e-books

Welk programma past het best bij jou?