lia weijts
Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode ( geen dieet!) waarin je Samen met Lia als coach je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker naar vetverbranding . Met als resultaat meer Energy en vetverlies.

Wat Levert de sportvasten kuur jou op?

maar vooral heel veel Energy

Hoe werkt het?
Hoe werkt de sportvasten? Omdat Iedereen anders is starten met een intakegesprek. Hiermee maakt Lia jouw eigen persoonlijke sportvasten programma op jouw niveau .

De sportvasten kuur start met 3 afbouw dagen waarin je langzaam minder eet en je jouw lichaam voorbereidt op het vasten. Hierna volgen 3 sapvastendagen met ondersteuning van supplementen om het hongergevoel te onderdrukken, je vetverbranding te activeren en jouw spiermassa te behouden. Daarna volgen 4 opbouw dagen, hierin ga je langzaam weer meer eten. Tijdens deze 10 dagen doe je dagelijks 20-30 minuten cardio training op jouw niveau.

Wat gebeurt er precies in jouw lichaam?
Binnen 10 dagen verandert je stofwisseling van suiker naar vetverbranding. Door minder te eten en op een bepaalde manier te sporten maak je jouw suikervoorraad in je spieren op. Hierdoor dwing je je lichaam om over te schakelen naar maximale vetverbranding waardoor je wel 3 tot 6 kg puur vet verliest in de 10 dagen. Het mooie is dat het lichaam na deze 10 dagen vet blijft verbranden zodat je geen jojo effect zult ervaren.

Wat krijg je?
Jouw eigen sportvasten programma in een persoonlijk protocol met een op maat gemaakt voeding en sportschema voor jou, waardoor je maximaal resultaat behaalt in deze 10 dagen.

Make de Switch box

Speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die jouw lichaam helpen om de omschakeling naar vetverbranding te maken. Deze supplementen ervoor dat je de 10 dagen goed kunt volhouden. Ze onderdrukken het hongergevoel leveren de benodigde voedingsstoffen en zorgen dat jij je spiermassa behoudt.

Sportlessen

Dagelijks volg je een sportles van 30 minuten speciaal afgestemd op jouw niveau en de sportvasten kuur. Denk aan fietsen, hardlopen buiten of in de sportschool, een crosstraining of Ik kan jou de een workout sturen die je thuis kan doen


Wat levert het op?

Sportvasten betekent heel veel meer voor het lichaam dan alleen maar afvallen. Het is trouwens geen gewichtsverlies Het is vetverlies!
Jouw hele stofwisseling verbeterd: je insuline gevoeligheid verbetert, je bloeddruk daalt, eigenlijk functioneert het hele lichaam beter. Mensen voelen zich rustiger in hun hoofd veel energieker vitaler slapen beter en hebben een betere weerstand.
Door te beginnen met afbouwdagen en je voedingspatroon stapsgewijs af te bouwen kun je veel klachten als honger duizeligheid misselijkheid en vermoeidheid grotendeels voorkomen.

Lia weijts zutphen sportvasten

Wetenschappelijk bewijs ( klink op deze Link voor het onderzoeksartikel) heeft opgeleverd dat je na een sportvasten kuur een lager cholesterolgehalte hebt, een lagere bloeddruk, een betere suikerstofwisseling, minder ontstekingen, een betere darmfunctie, minder spierpijn en spierklachten, een betere stemming, meer Energie en een betere conditie…… 

Kortom een hele goede start naar een gezonder leven. Geschikt als eenmalige kuur maar ook in combinatie met een 3 of 6 maanden coaching traject.

Stop dreaming..start doing

Wat anderen zeggen die 10 dagen sportvasten net gedaan hebben:

Elisa: Ik kan het Iedereen aanraden! Het is een tijd voor reset en tijd voor jezelf:3 dagen afbouwen 3 dagen vasten en 4 dagen opbouwen het viel mij mee. Een bak Energie kreeg ik er voor terug . Ik voel mij fit, kan weer gemakkelijker sporten zonder spierpijn merk ik.

En voor mij heel belangrijk je staat er niet alleen voor want Lia is een geweldige coach. Ze heeft veel praktische tips, steunt je als er wat is of je voelt je niet lekker. Ze is snel bereikbaar en het contact is gewoon heel steunend en stimulerend . Ik wil zelf zorgen dat ik gezond blijf en Sportvasten is hier een perfecte methode voor…. dus stap over die drempel en doe ook mee. Je gaat verbaasd staan over de resultaten.

Bram: Sportvasten: ik vond het wel spannend moet ik zeggen ik heb er lang over getwijfeld. Maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik ben in 10 dagen tijd 5 kg vet kwijt 7 cm smaller rond mijn buik maar nog wel veel belangrijker eigenlijk ik voel me zoveel fitter. Ik kan weer gemakkelijker hardlopen, wat sinds COVID echt minder ging. Ik ben blij met mijn resultaat.
Het is nu een week geleden dat ik de sportvastenkuur heb afgerond en ik moet zeggen het heeft mij erg goed gedaan niet alleen het feit dat ik 5 kg ben afgevallen. Ik voel me gewoon energieker en weer fit. Het hele programma is mij eigenlijk erg meegevallen ondanks dat ik er eerst wel een beetje tegenop zag.
Ik heb qua werk iets meer ruimte genomen en de dagen waarop ik aan het sapvasten was, was ik bijna helemaal vrij zodat dat ook geen probleem was. Weer gaan eten was een klein feestje. Ook Omdat alles intenser smaakt . Nu een week later kijk ik met veel plezier terug, het resultaat blijft nu ik weer volledig eet!!!
Het is zeker een aanrader om het komend voorjaar nog een keer te doen . Dan ben ik weer helemaal op mijn oude gewicht van 20 jaar geleden . Lia super bedankt voor je support !! door jou aanmoediging , informatie en stimulans is het mij gelukt.