lia weijts
Over mij Lia Weijts Zutphen Coaching

Hoi, ik ben  Lia en ik heb een grote passie voor gezondheid en kinderen helpen weer lekker in hun vel te komen.

In mijn praktijk voor kinderen met problemen in de motoriek (zoals het evenwicht,  leren zwemmen, fietsen,  gymmen, schrijven en  sporten) zag ik door de jaren steeds meer kinderen die naast motorische problemen ook overgewicht hadden vaak met een laag zelfbeeld. Ik kon ze daar niet helpen en ouders wisten vaak niet wat te doen, wat ik dan weer frustrerend vond.

In 2017 werden de regels (lees restricties, en als je mij kent weet je dat ik niet van restricties houd) van de zorgverzekeraars steeds strakker en het voelde voor mij niet meer goed om steeds meer administratie tijd ipv behandeltijd te hebben voor een kind.  Ik besloot het roer om te gooien en deze gezinnen met kinderen met overgewicht te helpen.

Na mijn internationale health coaching opleiding ben ik gelijk gestart met coachen van gezinnen met  kinderen met overgewicht, mijn jarenlange ervaring in werken met kinderen hielp daar bij.

Ik leef mijn passie door ouders te leren hoe hun kinderen weer op gezond gewicht te krijgen met een positief zelfbeeld erbij . Ik geniet enorm van deze gesprekken met ouder en kind , het samen koken, de praktische creatieve oplossingen die we verzinnen . De stralende koppies  van de kinderen en de trotse ouders als het doel is behaald , dat geeft mij energie .

Naast coachen geef ik ook health classes, spreek ik voor groepen en geef ik les bij de coaching opleiding van A wellness Revolution

Mijn visie: Het is eigenlijk heel simpel. Een gezonde lifestyle creëren  binnen een gezin is leuk, lekker  gemakkelijk en niet duur.

Wat je over mij moet weten: Ik ben een erg gepassioneerde health coach. Met mijn energieke passie  ben ik voor sommigen erg direct en soms confronterend maar wel altijd eerlijk en helpend .Ik vind het belangrijk dat mijn klanten hun doelen behalen . Dus doe ik alles wat daarvoor nodig is en ik vraag van mijn klanten diezelfde inzet.
Mijn klanten noemen mij een erg praktische energieke coach die creatieve oplossingen verzint, soms confronteert maar met een heel groot hart .

 Als je mij zou kennen zou je weten dat : ik heel veel van de natuur houd . Ik kan helemaal opladen na een drukke week door met mijn man en hond door de bossen te lopen in wat voor seizoen dan ook, om daarna lekker bij de haard met een boek en lekker eten en een drankje weer bij te tanken. Wat ik vervolgens nooit lang volhoud want ik kan niet stilzitten. Ik bedenk graag creatieve oplossingen voor wie dat graag wil horen  en soms ook voor wie het niet wil horen, sorry kids. Ik sta graag te koken maar kan ook echt genieten van een goede afhaalpizza en een lekker restaurant.

En psst… mijn guilty pleasure is chocolade daar kun je mij  s ’nachts voor wakker maken.